download audible book

Författaren Göran Sonnevi får Nordiska Rådets litteraturpris 2006. Priset är på 350 000 danska kronor och delas ut i Köpenhamn i höst kostenlos bücher für tolino herunterladen.
Sonnevi får priset för diktsamlingen ”Oceanen”.
Så här lyder motiveringen:

”Oceanen er et hav av ord man kan senke seg ned i og la seg bli omsluttet av wohnberechtigungsschein herunterladen. Den spenner over et liv og en poesi som ennå er levende, som ikke er avsluttet og som er søkende. Med en intens nødvendighet skriver Sonnevi poesi som er i stadig dialog med så vel de politiske og sosiale hendelsene som de personlige spørsmålene om skyld og ansvar.”

  2 kommentarer till “Göran Sonnevi får Nordiska Rådets litteraturpris”

  1. Hej Har hittat den här sajten rätt nyligen, gått med i maillista Skriva och nu.. undrar jag om det här är ett slutet sällskap, eller om jag på något sätt kan delta på sidan med inlägg? Det är en helt oskyldig fråga, alltså, jag har bara letat ett tag nu efter en grupp med personer med samma intresse som jag: skriva.

    Förresten, har någon hört talas om Författarkortleken? http://www.forfattarkortleken.se. Jag har köpt den och testat, och det är faktiskt riktigt lärorikt, förlösande på något sätt. Ett tips!

  2. Hej Johanna!
    Mejlinglistan är som du väl märkt vid det här laget tyvärr inte särskilt aktiv. Men självklart är du välkommen att starta diskussioner där.
    Om du vill delta här på sajten är jag absolut öppen för det. Just nu är vi tre som skriver – jag, Eva och Sofie. Jag ska höra med de andra och mejlar dig sen.

    Författarkortleken var ett bra tips! Den hamnar på min önskelista. : )

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha