”Sammantaget är det fler svensklärare som har dött av satsradning än av alla sjukdomar tillsammans.”

Kan man annat än skratta xiaomi bilder herunterladen? Det handlar om boken ”Komma rätt, komma fel och komma till punkt”. Boken har nämnts både här och där och till slut hamnade den hemma hos mig nox player downloaden. Böcker beställer jag oftast hos Bokus eftersom jag får poäng på mitt Medmera-kort. Alltså ju fler böcker dessto billigare kläder eftersom KappAhl ingår i konstellationen för kortet download indesign for free.

Det är en ”skrivpolis” som har översatt Lynne Truss bok ”Eats, shoots & leaves” – fast på sitt eget sätt med det svenska språket i fokus download br weather app. Därför är översättaren, Eva Halldinger, medförfattare.

Äntligen kommer det någon som säger att vi får infånga språkmarodörena, tortera dem, hacka dem i småbitar och gräva ner dem i rabatten word for free. Vilken befrielse!

Ovanstående rader visar på den humor som Halldinger har när hon, med stor lust, får ge sig på och rätta felaktigheter translate for free. Själv har jag svårt med både grammatik och stavning, det gjorde att jag fick läsa om en del av Halldingers skämt innan jag förstod. Skratten var många och jag är övertygad om att alla som tycker ompråket – och synnerligen andra språkpoliser – får stor behållning av den goldrausch in alaska spiel kostenlos downloaden.

Läs!

  En kommentar till “Skratt”

  1. Intressant. Den där borde man lägga vantarna på.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha