Orden runt har utlyst en novelltävling blickpunkt bilder herunterladen. Utgångspunkt: Skriv en novell på max 10000 ord på temat kluvenhet.

En novell är i mångt och mycket ett lagom format. Jag har läst goda råd om att återgå till novellens storlek om man fastnat i skrivandet av den ”stora romanen” elster zertifikatsdatei neu herunterladen. Själv har jag skrivit noveller från och till i kombination med kåseri och dikter samt vardagsnoteringar på Fallrukt Download my dolphin show now.

Ska jag delta? Jajamänsan! Det blir väl som vanligt att jag funderar till en dag innan sista inlämningsdatum och sedan med frenesi skriver och skickar iväg microsoft store app downloaden.

Lycka till!

  4 kommentarer till “Novelltävling!”

  1. Jag är också med i den tävlingen =) Har redan skickat in mitt bidrag

  2. Tack för tipset, Eva! Jag har en novell som jag skrev i höstas som skulle kunna passa in på det temat. Men den känns inte helt färdig, så jag får se om jag lyckats omarbeta den före deadline.

  3. Roligt att ni hänger på eller redan har hängt med!

    Själv har jag ingen riktigt bra idé ännu. Förhoppningsvis har fröet lagt sig tillrätta och jag kommer på något bra som handlar om kluvenhet.

    Lycka till!

  4. Jag fick en sådan inspiration av ämnet, jobbar på tänknivå med ett större projekt och det här blir en liten pilot. Tack för tips!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha