Jag skriver - igen!

I kväll skriver jag textrespons på två noveller herunterladen. Det är det svåraste i en kurs, att kritik ska skrivas på andra deltagares texter. Jag nyttjar mina egna sammanfattningar på kritik och tar del av Lottas punkter och skriver så tangentbordet hotar att brinna upp herunterladen. Annars är det mest stekos i lägenheten – jag avskyr stekos och vill mycket hellre städa bort den, men deadline är deadline och inget annat få komma i mellan zoo tycoon 1 for free.

Innan jag kryper i säng måste jag läsa igenom kåseriet jag skrev för några dagar sedan. Stavfel? Syftningsfel? Det kanske inte ens är roligt, det vore en tragedi telefonbuch kostenlos herunterladen. Jag har inte ens ork att fantisera om novelltävlingen hos SIF. Allt måste vara klart i morgon! Basta!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha