Försök i InDesign

Jag är trött men eftersom jag både är envis och ligger efter i schemat provar jag ändå med att öppna ett alldeles nytt program och tror att jag ska fixa det herunterladen.

En kvinna har ritat fina bilder till en barnbok jag har skrivit och det är meningen att den ska komma i tryck. Mycket tufft har jag sagt att jag ska fixa designen netflix am mac herunterladen. Fast just nu har jag gett upp. Istället lägger projektet på is tills boken om programmet kommer med posten. Jag kan vara envis men har även kommit till det stadiet i mitt liv att jag inser när det är dags att ta paus Download h1z1 for free german.

Kanske jag borde ha valt MS Publicher istället?

Godnatt.

  2 kommentarer till “Trött”

  1. Låter tungt! Behöver du hjälp kan jag fixa det mot en liten slant. För övrigt kollar jag in skriva.net lite då och då för inspiration, info och idéer. Skriver själv och håller i skrivarkurser.

  2. Hej, Mikael!

    Tack för ditt erbjudande. Jag är nog så illa tvungen att ta mig igenom det eftersom det inte bara är sagan utan även en antologi som jag ska sätta ihop. På månadag hoppas jag att boken om InDesign anländer.

    Fortsätt gärna att besöka Skriva.net, jag har fått ny energi och i nästa vecka har jag tid att läsa ut de böcker om skrivandets hantverk som jag har haft olästa ett tag, därefter kommer jag att skriva om dem. Hoppas det blir inspiration till dig och andra som besöker sajten.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha