Skriv den bästa svenska samtidsromanen, vinn 500 000 kr och garanterad utgivning i Sverige, Norge, Danmark och Finland download tui travel documents.

Bokförlaget Forum, tidningen Expressen och bokklubben Månadens Bok utlyser en tävling om den stora svenska samtidsromanen. En roman som utspelar sig här och nu och speglar dagens Sverige wo kann ich 3ds roms downloaden.

Utgivning

Vinnarromanen kommer att bli utgiven på Bokförlaget Forum sommaren 2007. Romanen är därutöver garanterad senare utgivning i Danmark (Lindhardt & Ringhof), Finland (Tammi Publishers) och Norge (J.W videos herunterladen mp4. Cappelens Forlag). Dessutom kommer boken att bli huvudbok i Månadens Bok och utgiven i Månpocket.

Prissumma

Prissumman är 500 000 kr, vilket inkluderar förskottsroyalty för den svenska och de utländska utgåvorna samt ersättning för huvudbok och pocketutgåva Free games download minecraft. ”

Läs mer!

  3 kommentarer till “Skriv den bästa svenska samtidsromanen”

  1. Ojoj, det var inget dåligt pris. Men jag misstänker att en mängd etablerade författare kommer att nappa på detta, och att priset går till någon av dem. Det är svårt att skriva en samtidsroman som brett speglar vår tid och vårt land, tänker jag. Ett romanprojekt tar ju gärna upp något mer specifikt än så, och avgränsar sig därmed.

  2. Ja, jag tror också det är svårt som tusan. Men…man ska sikta mot stjärnorna och om man inte vinner har man en roman att arbeta vidare på! ;)

  3. Vet någon om det blir fler priser utöver förstapriset eller är alla utom 1:an ”förlorare”?

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha