Nu är det dags att skicka in texter till Ordfronts debutantnummer gmail.com herunterladen. Alla som inte kommit ut med en bok är välkomna att skicka in sina texter. Senast 30 november vill Ordfront magasin ha in dem, och bidragen får vara inom alla skönlitterära genrer mojave.
Antologier räknas inte som egen bok.

Så här lyder instruktionerna:

Regler: Alla skönlitterära genrer är lika välkomna travel book xls download for free. Bidragen får omfatta maximalt 10 A4-sidor eller totalt 15.000 tecken.

Skicka in bidrag: Skicka ditt bidrag i kuvert (vi kan inte ta emot bidrag med e-post) baller los herunterladen.

Adressen är:
”Ordfront debutanter 2006”
Ordfront magasin
Box 17506
118 91 Stockholm

  2 kommentarer till “Ordfront magasins debutantnummer”

  1. Eek, det där tänkte ju jag försöka mig på. Jag måste börja kolla här oftare. Jag lär knappast hinna skriva någonting nytt om det ska vara inne om några dagar. Får skicka någonting gammalt, antar jag. Gah. *förbanna sig själv*

  2. Hej Jag undrar var jag kan lämna in en berättelse som min dotter har skrivit. Hon är 15 år idag, men när hon skrev den var hon 13-14. Det skulle vara roligt ifall någon som är kunnig inom området kollar om hon kan så bra som vi föräldrar tycker.

    Tack på förhand

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha