Så här skriver signaturen Snigel om skrivblock:

Snigels blockJag använder helst olinjerade block, vilket båda dessa är Download plague inc for free. Billiga, inget block har kostat över 40 kronor, och jag skriver med den penna som finns till hands.

Det svarta blocket använder jag i köket, där jag skriver meddelanden åt mina barn ableton live lite herunterladen. Där finns allt mellan ”Gått till en kompis, kommer snart!” och tillagningsanvisningar för mat.

Det blommiga blocket köpte jag i somras för att använda som resedagbok, men det bidde inget download friends subtitles. En snabb sammanfattning av vad jag gjort de olika dagarna, bara, och sen hamnade det bredvid sängen. Där har jag alltid ett block att skriva upp ”viktiga” saker i, sånt man kommer på precis när man ska somna diablo 3 download for free. Efter att ha skrivit upp det jag precis kom ihåg, kan jag somna lugnt och ta itu med saken nästa dag.

Båda blocken är i storlek för att passa i handväskan download photo collage maken. Det blommiga är A5 och det svarta något mer kvadratiskt.

Om jag har blocket i handväskan har jag oftast en blyertspenna med, för att a) den inte börjar läcka och b) den går att skriva med även i kallt väder which has to follow the illegal download of music for the marketers.

Min kommentar: Smart tänkt med blyerts. Själv skriver jag nästan aldrig med blyerts numera, eftersom jag är slarvig med mina block och ofta lägger ner dem i väskan utan att slå ihop dem med pärmarna ytterst, och då smetas blyertsen lätt ut labymod 3. Sen kan jag också tycka att blyertspennor lätt bryts av, eller – om det är stiftpennor – att stiften tar slut.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha