Så här skriver Björn Mattsson apropå skrivblock:

Björn Mattssons skrivblock Mitt skrivblock är i A5-format, cirka 200 linjerade sidor, med lila plastpärmar edge browser herunterladen. Det är inköpt i Dublin för cirka 40 kronor under den tid jag bodde och arbetade där. Köpte på mig de sista de hade för nu för de inte längre denna modell, vilket är synd för blocket är helt perfekt:) Har inte hittat några liknande i Sverige, i alla fall inte till ett pris som är acceptabelt microsoft office 365 for free. Inte för att jag inte har råd, utanför att jag vägrar gå med på ockerpriser. Det är ju bara lite papper för tusan, en av de billigaste produkter som finns planet zoo building download! Jag har inte block för att skryta så Ordning & Reda får allt behålla sina block för 200 kronor.

Men nu har jag bara tre oanvända kvar (två lila och ett indigoblått) så jag kan inte vara lika slösaktig med blad som tidigare incredimail 2 download german free of charge. Normalt skriver jag nämligen bara på högersidor. Blockmodellen är bra för den har dubbelt så många sidor som normala block i den här storleken Download film from youtube mac. Föredrar block med spiralrygg för de kan vikas runt och tar inte för stor plats. Blocket följer med mig nästan överallt. Mest använder jag det för att skriva ner idéer, funderingar och kortare texter herunterladen. Alla längre texter skrivs på dator.

Fast nästan viktigare än skrivblockets utformning är nog pennan. Det är som om vissa pennor (få pennor) inspirerar till skrivande Download the fractural font for free. Jag skriver ogärna med blyerts- eller kulspetspennor eftersom de inte ger bra ”flyt”, och dessutom blir min handstil ganska ful. Jag föredrar ballpoint eller filtspets för de är följsammare diagram for free. Just nu använder jag en Pentel-ballpoint med smal spets. Smal spets är ett måste, 0.2 eller mindre. Pennan köpte jag i Stuttgart och nu jagar jag samma modell här i Sverige migros.ch/storybox. Jag hoppas den finns. Annars har jag ett 20-tal pennor från en tillverkare som heter UniBall. Modellen tillverkas inte längre, verkar vara ett genomgående tema för mig, så jag vårdar dem ömt:)

Björn tycker liksom jag om stora spiralryggar download picasso program.
Fortsätt mejla era skrivblocksbilder!

  4 kommentarer till “Björn om block – men pennor är viktigare”

 1. Är inte papperet dött? Och penna? Är inte det lite väl mycket 1800-tal?

  Se här istället:

  http://noveller.webblogg.se/verktyg.html

 2. Delar av mig tycker att det är en spännande utveckling, men att den måste fortgå en bra bit till innan den blir användbar. Andra delar menar att papper och penna trots allt är det mest lättillgängliga och praktiska – man är inte beroende av batterier som kan ta slut, elektronik som kan gå sönder etc.
  Dessutom känns det inte som att tillverkarna av den här utrustningen har koll på skapandeprocessen.
  I alla fall jag tänker bättre med just en penna i handen. Sen kan jag i och för sig tänka mig att den pennan kan skriva på ett elektroniskt papper lika gärna, om det innebär att papperet kan tolka om mina bokstäver och skapa en textfil som är enkel att föra över rakt in i datorn.
  Nackdelen med ett sådant förfarande skulle i så fall vara att jag missar omarbetningsfasen från papper och in i datorn, då jag gör min första ordentliga bearbetning av texten.

 3. Pennan, den var väl en Pentel

  Isåfall, vad är det för modell på den, något slag av rsvp?

 4. Pennan är mycket riktigt en Pentel, modell är TLD65 (Supertechnica 05) och via Svanströms har jag precis köpt upp mig på ett litet lager:)

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha