Ann Ljungberg Under två veckor i vår anordnas tolv skrivarkurser med olika inriktning i Istanbul i Turkiet Download tiptoi globus junior audiofile. För och av svenskar, och med välkända svenska författare som lärare.
– Att resa iväg på skrivarkurs är att verkligen satsa på sig själv och sitt skrivande i dubbel bemärkelse, säger arrangören Ann Ljungberg rollercoaster tycoon 2 gratis downloaden.

Ann vet vad hon talar om. Själv bor hon på en båt och reser runt i Medelhavet, arbetar som lektör och frilansande redaktör i egna bolaget Write for Shore kostenlose wimmelbildspiele downloaden.
Det innebär en stor frihet, men för Ann har det också betytt att hon kommit ifrån samvaron med andra skrivande människor. Det var därför hon för ett par år sedan bestämde sig för att anordna skrivarkurser för svenskar i den miljö där hon själv befann sig Download sky go for free.
– Svenskar gillar ju att resa och att kombinera det med sin hobby, säger Ann.
Hon tog kontakt med sin lärare från utbildningen på Skrivarakademin, författaren Lotta Lundberg, som tände på idén download microsoft clipart. Den första kursen hölls utanför Rom våren 2004, och den följdes upp med två kurser i Venedig.

Den här vintern bor Ann i Turkiet, och då blev Istanbul ett naturligt val för de kommande kurserna microsoft office 2019 mac download kostenlos.
– Istanbul är en stad som är fascinerande med sin kosmopolitiska atmosfär och det går att resa dit året runt, säger Ann.
Utbudet har utökats rejält, med totalt tolv kurser under två veckor stories from instagram. Lärare är Lotta Lundberg, Camilla Läckberg, Johanna Wistrand, Monica Rolfner, Hans Dahlman (Lelle Printer), Ylva Wallin, Lasse Karlsson och Susanna Kumlien I download you he them.
En vecka i dubbelrum, inklusive flygresa och kurs, kostar 10 000 kronor (författarverkstaden 10 500).

Men vad är då den största fördelen med att resa till ett främmande land och gå på kurs, jämfört med att gå en kurs i sin närmiljö eller via nätet harry potter hogwarts mystery herunterladen?
– Att resa iväg på skrivarkurs är att verkligen satsa på sig själv och sitt skrivande i dubbel bemärkelse. Att leva med sina texter dygnet runt och få huvudet fyllt av nya intryck både från den främmande miljön och från kursdeltagarna ger en kick som varar ett bra tag, säger Ann Ljungberg herunterladen.
Hon delar gärna med sig av en kommentar hon fick från en av deltagarna på den första kursen hon arrangerade:
”Första gången jag varit i en vacker italiensk bergsby och inte tittat åt en enda man för att processen kändes viktigare: texterna, övningarna och vårat gäng. Vilken gemenskap, vilken humor, värme och intelligens som genomsyrade den veckan.”
– Det är en känsla som jag ser fram emot att återskapa, säger Ann.

Läs mer om Anns skrivarkurser på ordenrunt.se

  En kommentar till “Spännande skrivarkurser i Istanbul”

  1. […] på ALF förlag. Nyligen kom första titeln ut, Claes Grills “Jag dog i Barcelona”. Som jag tidigare berättat bor Ann på en segelbåt i Medelhavet, och anordnar inspirerande skrivarkurser på olika platser […]

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha