Download amazon mp3

"På det hoppet lever jag" - sista meningen ur Paul Austers Illusionernas bok. Vilken väljer du? Här är en enkel skrivövning som kan vara bra att ta till om du har svårt att komma igång med skrivandet fortnite download windows 10.

Plocka ut en slumpmässig roman ur bokhyllan. Slå upp sista sidan och skriv ner sista meningen. Skriv sedan en novell med den meningen som din första mening start to run mp3 free download 2010.

Om du använder dig av den här övningen, kommentera gärna den här texten och berätta hur det gick.

  3 kommentarer till “Skrivövning: Sista blir första”

  1. Rolig övning. Blev mycket inspirerad.

  2. Den här funkar skitbra, fick verkligen igång mig. Har inte skrivit noveller på flera år på grund av brist på inspiration, men det här funkade. rekommenderas starkt!

  3. Går skrivarlinje på folkhögskola, och då det inte är så mycket som triggar igång mig längre, vände jag mig till den här sidan. Denna övning blev till en kort novell, som jag är mycket stolt över. Tack så mycket

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha