Föreningen Bibliotek i Samhälle har en novelltävling där man ska skriva max 3000 ord på temat utestängd. Utestängd från samhällets kultur, demokrati, gemenskap, på grund av språket, etnicitet, ekonomi eller annat herunterladen.

Hur kan livet och vardagen gestalta sig ur ett utanför perspektiv?

De bästa bidragen kommer att publiceras och 6.000 kronor är avsatt för prissumma apps herunterladen iphone xs. (Förmodligen sker denna publicering i tidskriften bis – Sofie anm.)

Novellerna ska anonymt skickas in senast 15 oktober på diskett (i word-format) och tillsammans med en utskrift windows 7 ultimate 32 bit download deutsch kostenlos vollversion. Tillsammans med ditt bidrag ska du skica ett förslutet kuvert med uppgift om författarens namn, adress, och telefon/e-post.
Bidragen skickas till:
Mats Myrstener
Ringvägen 39 A
118 63 Stockholm

  En kommentar till “Utestängd?”

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha