Deckarmamman - Camilla Läckberg

Ytterligare en blogg som tillhör en författare download virtual background zoom! Camilla Läckberg. Bilden visar hennes arbetsplats och på skärmen finns första sidan av nya boken med arbetsnamnet (?) ”Olycksfågeln” joy app download.

Uppdatering 2006-12-18, av Lotta:

Obs! att för att komma till Camillas blogg behöver du gå till http://lackberg.blogspot.com/ – där kan du skriva en hälsning till henne web browser for free. Här på Skriva.net läser hon inte så ofta.

  16 kommentarer till “Författarblogg – Camilla Läckberg”

 1. Hej Camilla!
  Jag har nyligen läst din bok Isprinsessan, som jag tyckte mycket om. Den var välskriven och mycket spännande samtidigt som den på ett bildligt sätt beskrev miljöerna kring Grebbestad och Fjällbacka. Jag tror att alla bohuslänningar känner igen sig. Naturligtvis också alla som sommarbor där eller vistas av annan orsak i vårt underbara Bohuslän. Jag har nu köpt Predikanten och väntar med spänning på den. Normalt är inte deckare min förtjusning, men ditt språk och ditt sätt att beskriva människor och miljöer tilltalar mig.

  Petra Widén, polisen i Tanum, är min dotter och hon har pratat mycket om dig. Jag har förstått att du är en god förebild för hennes intresse av att skriva.

  Kul att ha kunniga, kvinnliga och karismatiska representanter i media.

  Med vänliga hälsningar och förhoppning om fortsatt framgång med skrivandet!

  Jane J Bredin

 2. Hej. Det blir bara bättre och bättre. Har just sträckläst din sista ”Stenhuggaren”. Jättebra!!! Hoppas du inte dröjer för länge med nästa. Kram!

 3. Hej på er!

  Såg inte förrän nu att ni varit inne och hälsat till mig på denna blogg!

  Tackar och bugar – och Jane – Petra är verkligen helt suuuper!!! Och jag har faktiskt fått läsa en novell hon skrivit och hon skriver jättebra!!!

  Varma hälsningar

  Camilla Läckberg

 4. HEj Camilla

  vet inte om du minns mig… men jag tror alla dedikerade giftmörderskor minns sina offer :) om ihåga att jag fortfarande har en upp på dig. Alltså antinagelbitargegga på min kaffemugg… jag kan fortfarande inte dricka vare sig kaffe eller te från automater… särskilt inte de som står i Telias lokaler i Farsta… då får jag dödsångest

  Skämt åsido – hörde att du kanske dyker upp på tisdag när gamla fakt-telefon-gänget träffas. Det vore skitkul. Jag snubblade över dina två första böcker i början på sommarn. Och… som gammal svensklärare kan jag bara säga att… ja, jag har inget att tillägga. Det är så skönt att drabbas av en författare, även om det närapå kostade mig min psykiska hälsa.

  Hope to see you again
  /Göran med kaffekoppen

 5. Till er som lämnar meddelanden till Camilla Läckberg här: Ett ännu bättre ställe att göra det på är Camillas egen blogg, som ni hittar här.

  Till Camilla: Roligt att du hittat hit!

 6. Hej! Jag måste bara få säga att dina böcker är SUPERBRAAAA!!! Jag har läst dem alla 4 nu i sträck sen midsommarhelgen och de ligger etta på min lista över favoritböcker!!! Jag kanske ska starta din första egna fanclub här i Finland? Jättebra! Hoppas på en femte bok snart! Med vänlig hälsning Cecilia, Jakobstad, Finland

 7. Hej Camilla!
  Har läst Isprinessan och Predikanten denna sommar och har börjat på Stenhuggaren. Böckerna är fantastiska och jag kan inte sluta läsa dina böcker. Jag läser en hel del, mest Kriminalromaner. Dina böcker står högt upp på toppen enligt mig. Du beskriver Bohuslän på ett fantastiskt sätt. Själv har jag spenderat mina sommrar i Bohusläns trakter speciellt Göteborg.
  Jag beundrar ditt skrivade och drömmer själv om att skriva en egen Kriminalroman.
  Trevlig sommar & tack för en spännande läsning!
  Malin Westman Sthlm 2006-07-25

 8. Hej Camilla!

  Har just börjat läsa din ”Stenhuggaren” och får slita mig för att skriva detta mail, den är verkligen bra. Det var pocket versionen jag köpte, och blev glatt överraskad av att finna min bild på omslaget. Jag är med i Naturbild och till dem levererade jag undervattensbilden på en kelpskogen, tagen utanför Alaska. Kul att ni valde den!

  Varma hälsningar
  Martin Almqvist

 9. Nu har jag läst boken Stenhuggaren av Camilla Läckberg.

  Det roar mig att läsa böcker av kvinnliga författare. Det hjälper mig att förstå och intresserar mig hur kvinnor tänker och fungerar.

  I boken finns inga karaktärer, ingen optimism, ingen framtidstro, ingen tro på människokärlek, bara ett enda långt frosseri i våld, hat, misshandel, psykiska sjukdomar och helvetet med att föda och fostra barn – inte undra på, tänker man, att det finns kvinnomisshandel.

  Om du skall ge ut fler böcker, ge ut dom till kriminella och psykiskt sjuka, om man nu kan göra en sådan avgränsning… Dom kanske skulle uppskatta dem, inte till sunda, normala, friska människor.

  Boken avslutas med ett tack typ Lisa Marklund. Kopiera inte henne. Hon spelar i en högre division.

  Normalt sett brukar jag ställa en läst bok i någon av mina bokhyllor. Om inte för annat, så som ett litet minne av storyn och en liten hyllning av författaren. Men boken Stenhuggaren av Camilla Läckberg, har jag förpassat dit där den hör hemma – i soptunnan.

  Claes Ollén

 10. Hej Camilla
  Har läst ALLA din böcker och har precis läst färdigt din senast bok, Olycksfågel.
  SKITBRA om man får uttrycka sig så och det gäller alla dina böcker. Det är så spännande hela tiden, man kan inte sluta läsa!!!!!!
  När kommer nästa bok??? För det måste väl bli en bok till efter det slutet på olycksfågeln. ?! Jag ser fram emot den.

 11. Hej Camilla!
  Jag är 14 år och har läst alla dina böcker!
  Du har några unga läsare också.
  I skolan håller jag på att skriva om dig! Jag har skrivit fakta om ditt liv, och om hur du skriver, sammanfattning om dina böcker mm.
  Ska lämna in det nu på tisdag :D Hoppas det går bra!
  JAG DIGGAR DIG STENHÅRT!
  Det skulle va jätte kul om du svara,jag menar att du säger något om dig som jag kan ha nytta av i min uppgift :D
  Jag skulle också vilja bli författare någon gång..Men det kan jag glömma, jag stavar som en kratta!
  aja,lycka till med skrivandet! Jag väntar på fler böcker så skynda på :P
  KRAM / en stot fan.

 12. Hej Camilla!
  Jag är också 14 år och älskar dina böcker. Jag ser verkligen fram emot din nya bok som jag hoppas kommer snart. Jag har läst alla dina böcker, och hoppades att de aldrig skulle ta slut.
  Jag såg dig i repris på tv-programmet ”På Spåret” och även om ni inte vann, så var du ASBRA! (hahaha)
  Jag håller på att skriva om dig i skolan precis som ”Julia”
  (18 november 2006), men jag söker inga svar eller hjälpmedel till min skoluppgift, men jag ville bara säga hur mycket jag gillar dina böcker och tycker du ska fortsätta skriva.
  Själv besöker jag Fjällbacka varje år, vi kanske ses där ;)
  Kram .

 13. Hej,

  Många av er verkar ha uppfattat det här som min blogg – dock har jag en egen blogg: http://lackberg.blogspot.com där ni kan lämna meddelanden till mig – den här trillar jag in på ytterst sällan!

  Varma hälsningar

  Camilla Läckberg

 14. Hej Camilla!
  På din hemsida har du en bild med Fjällbacka i bakgrunden och du själv står i förgrunden. I ett av husen i bakgrunden blinkar ett fönster, mystiskt, passar väl in i bilden av deckare. Riktigt bra. Men ljuset blinkar OSO och inte SOS som man skulle vänta sig av en nödställd människa i en deckarmiljö. Det tycker jag du skulle ändra på. Det vore mycket mysigare.
  Du har fått mig att börja skriva. Tack för det.

 15. Hej Camilla,
  jag är nästan färdig med Isprinsessan. Jättefint! Grattis! Som jag har bott i Göteborg i 3 ar för mer än tio ar sen och tycker mycket om bohuslän, sa upskattar jag enormt att hitta stämmningen in din bok. Jag ser fram emot predikanten och stenhuggaren, men hittar ingen svenska internetförsälning som leverera till frankrike.

  Vet du om ock var jag kan beställa de?

  Tack i förväg
  Günther
  min hemadress är gunther.lachner@free.fr

 16. Hej alla Camilla Läckberg-fans. Jag stänger kommentarsfunktionen på det här inlägget, eftersom Camilla förstås helst vill ha kommentarer på sin egen blogg:
  http://lackberg.blogspot.com/

Tyvärr, det är nu stängt för kommentarer här.

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha