Annika Bryn

Ytterligare en författare skriver blogg pdf maker for free. Annika Bryn presenterar sig själv så här:

”Kriminalförfattare i Stockholm. Även litteraturvetare och frilansjournalist, men just nu blir det mest böcker Download gta for free. Min första, ”Den sjätte natten”, kom just i storpocket och nästa, ”Brottsplats Rosenbad”, dyker upp i bokhandlarna runt 7-13 september Open firefox pdf do not. Den här bloggen handlar om vardagsliv i skrivarlyan, böcker, film, en resa till Kalifornien – och det blir en del vassa samhällskommentarer.”

  2 kommentarer till “Författarblogg – Annika Bryn”

  1. Hej! Så roligt att få vara med i er blogg!

    Hälsningar /Annika Bryn

  2. Nöjet är på vår sida, Annika!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha