Mankell skriver. Foto: SVTHenning Mankell <a class="bfabc" href="https://marionkiwanis.com/2020/06/11/amazon-music-songs-herunterladen-iphone/">amazon music songs iphone</a>. Foto: SVT

Tv-programmet Go’kväll har ibland inslag från kända författares hem eller skrivarlyor. I torsdags besökte de Henning Mankell på Fårö, där han lånar sin svärfars, det vill säga Ingmar Bergmans, gamla jaktstuga strava route gpx. Inslaget finns än så länge att se på SVT:s sajt. 33 minuter in i det här programmet netflix serien für unterwegs downloaden.

Vi får följa med in i stugan som består av ett allrum och ett kombinerat sov- och skrivrum. Mankells skrivbord är av trä, och där trängs datorn med högar av papper, mappar, gem och böcker lieder von spotify herunterladen auf pc. Reportern Niklas Källner frågar om hur arbetet med en bok går till, om Mankell har slutet klart för sig när han börjar.
– Jag kan inte skriva en berättelse om jag inte vet var jag ska, säger Henning Mankell Need for speed porsche free full version.
– Ibland skriver jag slutet först, om det roar mig. Då kan jag tänka att det är dit jag ska.

Med hjälp av pennor, gem och sin klocka illustrerar Henning Mankell processen när en bok kommer till herunterladen. Själva skrivandet är bara några centimeter i slutet på tidsaxeln.

Nästa torsdag får vi tydligen titta in hos Bodil Malmsten i Bretagne. Hon som velat hålla pressen borta från sitt älskade Finistere herunterladen. Tydligen har hon ändrat sig.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha