Den här veckan har jag fått en skrivuppgift som går ut på att få till en brevsvit, det vill säga en brevväxling som omfattar minst tre brev. Jag bävade när jag fick uppgiften, eftersom jag knappt skriver brev själv längre sedan jag började kommunicera till största delen över internet video effekte kostenlos download.
Men så kom jag på att jag kunde låta två av karaktärerna i en längre novell jag påbörjat stå för breven. Nu har de skrivit ett varsitt, så jag har lite kvar att skriva före deadline som är vid midnatt, men det var lättare än vad jag trodde – och dessutom väldigt givande microsoft word für vista kostenlosen.

Jag vet inte om jag kommer att använda breven i novellen, men oavsett har jag lärt mig saker om karaktärerna som tydliggör deras förhållande till varandra, vilket kommer göra resten av novellen lättare att skriva onenote for free. Så det är ett tips, att låta karaktärerna kommunicera med varandra i form av brev.

  En kommentar till “Låt dina karaktärer skriva brev”

  1. Det var ett bra tips!

    Speciellt för mig som ofta skriver brev.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha