Kursträff med utflykt till Kopparhatten I höst går jag en kurs i kreativt skrivande på distans herunterladen. Kursen är på halvfart och är knuten till Fridhems folkhögskola. Ni som brukar besöka den här bloggen kanske minns att jag gick en enveckas kurs där i somras, och naturligtvis hänger det samman kaminfeuer video download kostenlos. Paul Ström som höll i den kursen håller även i distanskursen.

För mig är det ett utmärkt sätt att se till att jag får kontinuitet i skrivandet, även om det samtidigt är ett åtagande som jag fick överväga noga muster lebenslauf herunterladen. Fortfarande läser jag kursen i kreativt skrivande på engelska vid Högskolan i Gävle. Den är på kvartsfart, så totalt den här terminen blir det tre fjärdedelsstudier parallellt med mitt heltidsjobb Christmas music for free. En ekvation som jag hoppas få att gå ihop, men det lämnar inte utrymme för mycket annat vid sidan av.

Jag ser det som en satsning, en fokuserad höst då jag ska ta mina skrivarambitioner på allvar wie kann man minecraft java edition herunterladen. Tidigare sådana försök på egen hand har stupat på att annat, eller framförallt andra, har fått företräde. Jag har, omedvetet, nedvärderat mitt skrivande herunterladen. Det tänker jag inte låta ske den här hösten.

Vi skrivande människor behöver få höra att vårt skrivande är viktigt, att det är en rättighet att få utöva det, att vi får prioritera det download filezilla files automatically. Fungerar ni som jag är det nämligen en förutsättning för att kunna fungera bra på andra plan, att få andra saker gjorda.

En av de stora fördelarna med kursen är att vi är en liten grupp – sex deltagare och en kursledare download amazon movie purchased. Det ställer höga krav på oss alla – missar en person en deadline drabbar det alla.
Förra helgen reste jag ner till Axelvold i Skåne för den inledande träffen, som främst var till för att vi skulle lära känna varandra toggo videos. Förutom Paul kände jag en av deltagarna sedan den tidigare kursen, resten var nya bekantskaper. Det blev ett par trevliga dagar då vi pratade mycket och åt en massa mat e ticket als wallet/passwallet herunterladen. Samtidigt fick vi klart för oss vad kursen går ut på, hur vi ska jobba med respons och vilka uppgifter vi har. En bonus var en massa filmtips och att få lyssna på allas sommarprat, en skrivuppgift vi fått inför träffen.
Genom att träffas först är det också lättare att ge respons på varandras texter, tror jag.
Träffen avslutades med ett besök vid Kopparhatten i Söderåsens nationalpark. Väldigt läckert att vandra omkring i en ren bokskog, utan någon vegetation på marken. Och tänk att Skåne kunde vara så kuperat!

Arbetet kommer att gå ut på att vi skickar in uppgifter varannan vecka och ger respons varannan vecka. Vi ska även svara på responsen, av ren artighet till den som givit den, men även för att svara på eventuella frågor som uppkommit.
Jag ser fram emot en kreativ höst med mycket uppgifter och även mycket skrivglädje.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha