www.3daynovel.com Kan man skriva en hel roman på bara 72 timmar? Ja, tydligen Download heroes 3 for free. På http://www.3daynovel.com/ anordnas en tävling som går ut på att skriva en roman under helgen 3-5 september herunterladen. Tävlingen är på engleska, men det kunde ju vara en intressant utmaning oavsett om man är med och tävlar eller inte. På sajten kan du läsa reglerna och se vilka de tidigare vinnarna är, som fått sina böcker publicerade netflix serien herunterladen nicht möglich.

Läs gärna deras guidelines, det är rätt underhållande. I forumen finns en del tips och funderingar kring skrivande, tid och kvalitet.

  2 kommentarer till “Skriv en roman på tre dagar”

  1. Tänk om det kunde ta bara tre timmar att skriva en roman…Suck! Själv håller jag på åratal med bara en novell och mina diktsamlingar kommer ut ungefär var tio år. Och då har jag arbetat med dikterna mer eller mindra regelbundet hela tiden.

  2. Synd att jag missaden den… vilken utmaning… Själv har jag inga problem med att skriva. jag har ett annat problem: vem ska ge ut eländet?

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha