En term som Julia Cameron använder sig av är ”artist dates”. Det är de där sakerna du unnar din inre författare, så att han/hon ska trivas och spotta ur sig mästerverk, eller åtminstone något du inte genast förpassar till papperskorgen Download accounting software for free.
På en artist date skriver du inte, utan upplever. Det kan vara ett museibesök, en konsert, en skogspromenad, ett föredrag, eller vad helst du känner för fusion 360 lässt sich nicht herunterladen. Men du ska helst göra det ensam, för att den inre dialogen är viktig.
Cameron rekommenderar att schemalägga artist dates, att boka dem i almanackan och prioritera dem så att inget annat får komma emellan herunterladen.

Det är viktigt att fylla på den inre källan, det är ju den du ska använda när du sedan ska skriva, menar hon. Sedan kanske inte skrivandet har ett dugg med det du upplevde på din artist date att göra, men indirekt underlättar den när du sitter där med pennan i hand wow herunterladen und installieren.

Jag tycker det är underbart med ett begrepp som låter mig schemalägga och prioritera roliga saker. Artist dates hjälper mig om inte annat att motivera inför min omgivning varför jag bara måste dra iväg på det ena eller det andra när de tycker jag ska umgås, städa, dricka öl eller annat pinterest.

Den här veckan är en enda lång artist date för mig. Jag ska på Pridefestivalen och lyssna på en massa spelningar och förhoppningsvis träffa en massa härliga människor netflix filme auf dem pcen.

  4 kommentarer till “Artist dates – att hämta inspiration”

  1. Fantastiskt bra! Äntligen vet jag varför jag på café ensam, varför jag gillar bio ensam (i alla fall då och då – det är så myket att observera både innan och efter och allt annat jag gör på egen hand. Nu har jag ett namn på det – artist dates!

    Hurra, Vad Bra!

  2. Ja, visst är det! Ett bra verktyg att hålla Jante på avstånd med, dessutom, när han dyker upp och säger att man måste vara nyttig. Då får han höra att det är just det jag är, och att jag faktiskt har rätt att definiera min nytta precis hur jag vill.
    Nu ska jag iväg ensam på festival och artistdejta.

  3. hej jag undrar hu man kan instalera så man kan skriva själv o hu man kan jöra så att dom andra kann höra mig

  4. Hej Rebecca!

    Jag förstår tyvärr inte frågan. Installera vad? Vad är det du vill göra?

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha