Lite sent – men inte för sent – vill jag tipsa om en tävling som Expressen och Ballograf AB ordnar.

Rubriken är ”Osynlig” Download snoopy pictures for free.

  • Du bestämmer vad du vill lägga i begreppet ”Osynlig” och det är enbart din fantasi som sätter gränserna.
  • Ditt bidrag får vara på max tre A4 sidor med storleksgrad 12 punkter microsoft word text processing for free.
  • Märk ditt manus med namn, adress, telefon och eventuellt e-post. Skicka manuset till: Ballograf AB, Klangfärgsgatan 6, 426 52 Västra Frölunda herunterladen.

Bidraget ska vara Ballograf tillhanda senast den 1 augusti.
Mer om tävlingen

Själv har jag skrivit en mustig berättelse – kanske för mustig gefahrgut apps kostenlos download? Var går gränsen? Jag vaknade en morgon och hade berättelsen klar i huvudet och var självklart övertygad om att den skulle vinna. För att inte tappa bort någon detalj satte jag mig och skrev ner allt i en rasande fart ludo king. Det är så jag brukar skriva. Sedan fick novellen vila några dagar för att bli genomläst och rättad i omgångar. Till slut insåg jag att det bara var skräp ls14 for free. Även det tillhör mitt mönster.

Jag har i alla fall skickat in min novell. Den lär ju inte bli uppmärksammad om den ligger i byrålådan Free music download legal pc. Självklart har jag stora tvivel om att de ägnar den någon större uppmärksamhet och i natt vaknade jag och insåg att jag hade berättat istället för att skildra tutu app kostenlos herunterladen.

Ta chansen! Skriv några sidor på de dagar som återstår, posta det du skrivit på söndag så är det framme i tid!

  En kommentar till “Tre sidor på fyra dagar?”

  1. ibland ska man tro på vinnarkänslan! själv skickade jag en gång in en novell till en tävling enbart för att jag behövde priset (en flygbiljett t o r dit jag skulle och så var jag pank) och se, tredje pris och flygbiljetten blev min. och jag tycker fortfarande att texten var dålig, men vad gör det :-)

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha