Välj ut en tjock roman som du tycker om. Slå sedan upp den på måfå och, utan att titta, peka på ett ord. Skriv ner ordet. Är det en preposition eller något annat ord som inte säger dig något, ta närmaste ordet till höger som talar till dig herunterladen. Upprepa 15-20 gånger.

Nu har du en lista med ord. Sätt dig bekvämt till rätta, sätt av 15-30 minuter och flödesskriv. Det spelar ingen roll vad, bara låt pennan röra sig bubble shooter to. Om du märker att du stannar upp, snegla på listan med ord för att få inspiration.

Om du gjort den här övningen och vill dela med dig av resultatet, posta gärna en kommentar starcraft 1 download kostenlos vollversion.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha