janemoren.net Begåvade estradpoeten Jane Morén har nyligen publicerat sin nya sajt, där hon bland annat visar foton från olika estradpoesievenemang wie kann man bei facebook videos herunterladen. Du kan läsa reportage, se fina porträtt på olika kända estradpoeter, och läsa tre nya dikter av Rainer Ellilä. Hon utlovar även egna nya dikter inom kort youtube video downloaden und schneiden online.

Klickar du dig in under Nostalgi —> Ordtrå scen —> Intervju kan du även läsa en intervju jag gjorde med Jane för Poesiväggen på den tid hon drev en poesiscen på Jonathan’s Place på Söder i Stockholm minecraft kostenlos herunterladen handy android.

Här hittar du Janes sajt

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha