Det annars så välfyllda kalendariet på Estradpoesi.com har ett endaste evenemang i juli treiber hp officejet 4500 kostenlos download. Det verkar som att även stadens poeter (kalendariet berör främst Stockholm) unnar sig lite semester i sommarhettan.

Den 14 juli blir det dock sommarpoesikväll på Restaurang Fyrfatet vid Hornstull med öppen scen hela kvällen, från klockan 19 alien shooter. Det låter trevligt. Själv är jag typiskt nog bortrest just den kvällen.

Apropå sommartorka, av det slag vi brukar se i tidningarna så här års, har en ny blogg precis startat i ämnet download lidl. Kolla in nyhetstorka.se.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha