Du har väl inte missat att Bibliotekstjänst förlag (BTJ) har en manustävling som pågår till 2 oktober überlebens spiele kostenlos downloaden?
De söker efter manusidéer med inriktning på läsfrämjande, litteraturfördjupning, författarporträtt, bibliotekspedagogik eller liknande. Både vuxen- och ungdomslitteratur kan komma på fråga druckschrift by wok herunterladen kostenlos. Vinnande manus blir utgivet samt belönas med ett presentkort värt 5 000 kronor.

Extra intressant tycker jag det är att det rör sig om idéer till manus – du behöver med andra ord inte ha ett färdigskrivet manus för att kunna deltaga i tävlingen herunterladen.

Här kommer den praktiska informationen, som du även hittar på deras sajt din normen kostenlos herunterladen.

Så här gör du:
Skriv ner din manusidé så kortfattat och redogörande som möjligt på motsvarande maximalt en A4-sida och sänd den via e-post till btjforlag@btj.se senast 2 oktober 2005 windows powerpoint for free. Glöm inte att beskriva vilken typ av bok det rör sig om (boktips, genreöversikt, idé/metod eller liknande), vilken målgrupp du riktar dig till samt även tänkt ungefärligt omfång på boken (t.ex facebook video download ipad. 25 författare/10 kapitel a´15 sidor eller liknande). Bifoga även ett par korta rader om dig själv, vad du arbetar med, om du skrivit tidigare osv cd cover download itunes kostenlos. samt fullständig adress och telefon där vi kan nå dig dagtid.

Om du skulle ha ett färdigt manus gör du på samma sätt men då får du även gärna sända med ett utdrag av själva boken (maximalt motsvarande 10 sidor text) herunterladen. Observera att vi endast tar emot tävlingsbidrag via vår e-post (btjforlag@btj.se).

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

 
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha