I morse fick jag ett mail från Bokmässan. Jag läste det och fylldes med en blandning av ödmjukhet och skam. De ville informera om att ett tiotal svenska förlag har gått samman för att ge ut boken ”Hopp – historien om Moses och Mannas kärlek & andra texter” av Dawit Isaak.

Plötsligt, så där på morgonkvisten, blev jag påmind om hur bra jag har det. Jag kan när jag vill, skriva vad jag vill, hur jag vill. Det kan inte Dawit. Känslan av skam kom när jag tänkte på att jag så ofta kräver att det ska infinna sig saker som inspiration och skrivarglädje innan jag sätter mig ner och får något skrivet. Själva rätten ATT skriva. Den tar jag ju bara för given.

Ska försöka söka mig mer information om hans bok på mässan och berätta mer här om ni är intresserade.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2019 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha