Det har varit en lång resa, arbetet med den diktantologi som kommer att se ljuset nu i höst. Jag vet inte ens hur många år sedan det är Sofie och jag påbörjade arbetet. Det har blivit avbrutet gång på gång av omständigheter som vi inte kunnat rå över – datorkraschar, programstrul, avståndet oss emellan som gjorde att vi inte kunde ses så ofta, tidsbrist, med mera med mera. Därför känns det extra speciellt att nu hålla provtrycket från Books-on-demand i sin hand, och veta med säkerhet att det blir en bok.

Ingur heter antologin, och består av fyra huvudsektioner med dikter och ett antal gästpoeters dikter däremellan. De fyra sektionerna är dikter av Ingur (samskrivan dikter mellan mig och Sofie Jansson), Sofies dikter, mina dikter och AnnaSara Hammars dikter.
Genom hela boken finns konstnären Maria Westerbergs fantastiska skulpturer med i form av fotografier som Sofie har tagit och bearbetat.

Vi har förstås lärt oss mycket på den här resan. Om layout, print-on-demand, tryckerier, skapa pdf:er, ISBN, förlag… men också om Ingur, ett väsen som vi skapat, eller som lånat sin röst till vårt skrivande.

När boken är utgiven kommer jag att lägga ut en länk här för de som vill beställa den.

  3 kommentarer till “Vilken känsla att hålla provtrycket i sin hand!”

  1. Jättespännande – grattis! Lägg gärna ut en länk när det blir dags, det här får man ju inte missa.

  2. Tack :) Ja, det ska jag definitivt göra.

  3. Gratulerar! Skumpakork till väders…

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2019 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha