Serums poesicup påstås vara Sveriges största poesitävling. Sedan en tid har Serum infört en avgift för den som vill vara med och tävla. Nytt inför den kommande åttonde omgången är att pengarna som kommer in ska gå till att sammanställa en ebok med bidragen.
Boken kommer sedan att finnas för utlåning på bibliotekens hemsidor, enligt serum.se.

Poeterna tävlar mot varandra i mindre matcher, där vinnarna går vidare och möter andra vinnare. I varje ny omgång bidrar de tävlande poeterna med en ny dikt. Till slut koras cupvinnaren. Det är besökarna på Serums sajt som utser vinnaren.
Det kostar 50 kronor att vara med och tävla.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2019 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha